vragen met antwoorden


Antwoorden op uw vragen? 
Vragen? kijk onderstaand of ik u direct kan helpen ! zo niet neem dan even contact met me op!. 
V: Hoe werkt de ReliefBand® ?
A: Het werkt door een stimulatie van de zenuw in uw pols en deze stoort het seintje dat u bewegingsziek moet gaan worden , dus zorgt weer voor een rustige maag!

V: What zijn de medische condities die de FDA ( Food and Drug Administration) voorschrijft om de ReliefBand te gebruiken?
A: De ReliefBand is een klasse II elektronisch medisch apparaat.Het is een nondrug maar wel door en arts voorgeschreven behandeling voor duizeligheid en misselijkheid bij chemotherapie en zwangerschap.De ReliefBand kan zonder recept gebruikt worden door mensen in goede gezondheid bij wagen , zee en wagenziekte! 

V: Waarom heb ik een dokters recept nodig om de reliefband te gebruiken bij missenlijkheid en bewegingsstoring tijdens zwangerschap of chemokuur?
A: Er zijn drie belamgrijke redenen om uw arts te raadplegen!
  1. Uw conditie moet door een arts ondezocht worden om een optimale werking te garanderen in combinatie met de medische behandeling!. 
  2. Deze op "recept" reliefband is krachtiger dan de normale! 
  3. Uw arts zal moeten onderzoeken of uw misselijkheid niet een oorzaak is van iets anders dan beweegingsziekte!. 

V: Hoe weet ik of de reliefband goed is aangebracht ?
A: Wanneer de reliefband op de juiste plaats is en dez is geactiveerd zult u een tinteling voelen in de palm van uw hand en/of in uw middelvinger. Deze sensatie meld u dat de reliefband goed is aangesloten.

V: Moet ik altijd de contact-gel gebruiken? en hoeveel? 
A: De contact-gel moet u altijd gebruiken . Het helpt de geleiding tussen de elektrodes en de huid wat de zenuw stumulatie verbetert . U moet een druppel zo groot als een erwt gebruiken en dit uitsmeren ter grootte van de kontakten van de reliefband. Na 6-8 uur gebruik zult u nieuwe gel moeten opbrengen en uiteraard ook als elke keer dat u de reliefband gaat gebruiken.

V: Wat te doen als u de tinteling niet voelt? 
A: Beweeg de reliefband langzaam over de onderkant van de binnenzijde van de pols ongeveer 2 viners dik vanaf het begin van de hand , voelt u dan nog niets verhoog dan de puls van de reliefband. Heeft u de hoogste stand bereikt (stand 5) en u voelt nog niets probeer dan het volgende:
  • Volg de gebruiksaanwijzing nogmaals om er zeker van te zijn dat u goed start. 
  • Verwijder de reliefband van de pos , maak de electrodes en uw pols schoon en breng de contact-gel opnieuw aan. Let op ! dat teveel gel ook het effect stopt!! 
  • bereng de reliefband aan rond uw andere pols.. 

V: Welke stand moet u gaan gebruiken? 
A: U moet een tinteling voelen anders werkt het niet. De hoogte van de stand is per persoon verschillend. U kunt de stand zelf verhogen tot de tinteling verdraagzaam is en/of de reliefband uw probleem oplost!

V: Is de tinteling altijd te voelen? 
A: Ja , de tinteling is altijd aanwezig .Als u de reliefband telang draagt zal de werking van de reliefband beinvloeden omdat u dan gaat wennen aan de pulsen die de reliedband geeft! Bij beweging van de pols of arm kan de tinteling ook beinvloeden!

V: Wanneer gebruik ik de reliefband? 
A: Als u de symptonen van uw bewegingsziekte voelt opkomen doet u de reliefband om en als u denkt dat het niet meer nodig is doet u de reliefband af! komen dan de symptonen weer terug activeerd u de reliefband weer!. 

V: Hoe snel werkt de reliefband? 
A: Meestal direkt als u hem omdoet en soms kan dit oplopen tot een paar minuten , dit is per persoon verschillend!. 

V: Hoelang kan ik de reliefband om? 
A: Zolang als nodig is maar na 150 uur ( op stand 3) wel de batterijen verwisselen. 

V: Hoelang werkt de reliefband? 
A: Bij het gebruik op stand 3 tot 150 uur!. 

V: Welke batterijen gaan er in de reliefband? 
A: De ReliefBand gebruikt twee 3-volt lithium batterijen , deze zijn normaal in de winkel te koop!. 

V: Zijn er bijwerkingen van de reliefband?? 
A: De enigste bijwerking die bekend is bestaat uit een irritatie van de metalen elektrodes op de huid , wissel de reliefband naar de andere pols voor de varietie. Duurt de irritatie langer dan 24 uur na verwijdering van de reliuefband vraag dan advies bij uw behandelend arts . Voor meer info clik op de informatie link van de waarschuwingen in de menubalk. 

V: Kan ik ook andere contac-gel gebruiken? 
A: Om een optimale werking te garanderen is alleen het gebruik van de reliefband gel aan te raden. Deze tube is genoeg voor 75 behandelingen. 

V: Is de ReliefBand waterproof?
A: De ReliefBand NIET waterproof; Maar het is spatwaterdicht . U mag er dus niet mee zwemmen of duiken! Normaal gesproken is het gebruik in water ook niet noodzakelijk omdat dan de wagen of zeeziekte al over is! 

V: Zijn er meerder toepassingen of mag ik de reliefband ook ergens anders op mijn lichaam dragen? 
A: Nee. de ReliefBand is alleen bedoelt zoals in de gebruiksaanwijzing is aangegeven.. 

V: Ik heb verhalen gehoort van mensen die twee reliefbanden dragen , een om iedere pols om de werking te versterken? mag dat en werkt het ? 
A: Nee. dit werkt niet en mag ook niet . De reliefband mag alleen gebruikt worden zoals de gebruiksaanwijzing voorschrijft.

V: kan ik ook rechtreeks mondeling vragen stellen?
A:Voor persoonlijk overleg kunt u kontakt op nemen met
Frans van Seumeren 
op nummer 0031-654364289 
email: info@reliefband.nl


04A-135-B028-1

DISCLAIMER
The health information contained herein is provided for informational purposes only and is not intended to replace a discussion with a healthcare provider. All decisions regarding patient care must be made with a healthcare provider and consider the unique characteristics of each patient.

The information contained in reliefband.com is intended for use only by United States residents. Countries outside of the United States may have regulatory requirements, data measurements, or medical practices that may differ from those in the United States. Therefore, this information may not be appropriate for use outside the United States.

Legal Notices/Privacy Policy. Copyright 1996 - 2007 Neurowave Medical.
Chicago, Illinois, U.S.A.