De Reliefband Premier is de oplaadbare versie van de classic en heeft een sierlijker model.

    KLINISCH BEWEZEN OM NAUSEA ( bewegingsziekte) TE VERMINDEREN - De Reliefband is een digitaal therapeutisch apparaat dat is geïndiceerd voor gebruik bij het verminderen van misselijkheid, kokhalzen en braken als gevolg van reisziekte, ochtendmisselijkheid geassocieerd met zwangerschap en chemotherapie.
    VERBETERDE LEVENSDUUR VAN DE BATTERIJ & GEBRUIKERSVRIENDELIJKE KENMERKEN â € “Het nieuwe 2.0-model biedt een automatische uitschakelfunctie wanneer de therapie niet wordt gebruikt, waardoor de levensduur van de batterij aanzienlijk wordt bespaard en de tijd die nodig is voor het opladen wordt verkort. Ook nieuw zijn gevormde knoppen, waardoor de mogelijkheid wordt geboden om eenvoudig de intensiteitsinstellingen te wijzigen en het apparaat aan en uit te zetten.
    VEILIGE, DRUGSVRIJE HULP - Reliefband maakt gebruik van klinisch bewezen, door de arts aanbevolen, door de FDA goedgekeurde technologie die is geïndiceerd voor de behandeling van misselijkheid en braken geassocieerd met alle soorten reisziekte, waaronder autoziekte, vliegziekte en zeeziekte. In tegenstelling tot pleisters, medicijnen en tabletten, is deze polsband drugsvrij en niet slaperig. Het is ook bekend dat het helpt bij ziekte als gevolg van virtual reality-gamen, duizeligheid, zwangerschap, pretparken en postoperatieve zorg.
    HOE HET WERKT - Wanneer deze anti-misselijkheidsband is ingeschakeld, geeft deze een specifiek patroon van pulsen af ​​die een zenuw onder de huid stimuleren, de medianuszenuw. De pulsen creëren een signaal dat door het zenuwstelsel van het lichaam pulseert naar het deel van de hersenen dat misselijkheid beheert, waardoor een evenwichtseffect ontstaat, zenuwboodschappen van de hersenen naar de maag worden genormaliseerd en de symptomen van reisziekte worden verlicht.
    OPLAADBARE BATTERIJ EN 1 GEL tube INBEGREPEN - De Reliefband wordt geleverd met een oplaadbare batterij en een USB-oplaadkabel. Daarnaast ontvang je 1 hypoallergene geleidbaarheidsgel tube. Zoek voor gebruik eerst het gebied tussen de twee pezen aan de onderkant van je pols. Reinig vervolgens het gebied en breng een kleine druppel gel aan en verdeel het in een cirkel. Plaats vanaf daar het armbandapparaat over het gegeleerde gebied en druk op de aan / uit-knop


Schrijf een recensie

alsjeblieft Log in of registreren beoordelen

Reliefband premier

  • Productcode: Reliefband premier
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €259.00

  • Ex Belasting: €214.05

Beschikbare opties


Tags: Reliefband premier