Hoe en wanneer te gebruiken

Hoe te gebruiken? Snel en Simpel

Wanneer je denkt dat je misselijk gaat worden zijn hier de 3 stappen van de ReliefBand:
1.Vind het contactpunt op uw pols.
Het contactpunt van de ReliefBand® is op de binnenkant van de pols (links of rechts) ongeveer 2 cm van het buigende gedeelte en ongeveer in het midden!

2.Maak het gedeelte van de pols schoon en droog en smeer er een druppel (ter grote van een erwt )contact-gel op en wrijf dit gelijkmatig uit!

3.Plaats de ReliefBand en activeer de ReliefBand®.
Plaats de ReliefBand® en activeer deze op stand 1, als je geen tinteling voelt in je twee middelste vingers , druk dan om de stand te verhogen net zolang totdat u de tinteling voelt! Als U denkt dat de ReliefBand niet meer actief moet zijn druk dan voor 5 seconden in het midden van de ReliefBand om deze stop te zetten!.
Snel en Makkelijk

Doordat de ReliefBand® geen medicijn is, werkt deze direct in de eerste minuten dat je hem omdoet en heeft de ReliefBand® geen bijwerkingen zoals hoofdpijn, duizeligheid of depressie en geeft ook geen beperkingen wat te eten of te drinken tijdens het gebruik!
De ReliefBand® heeft 5 standen en dit geeft u de mogelijkheid om uw probleem op een natuurlijke manier op te lossen. De originele batterijen gaan ongeveer 150 uur mee en daarna kun je ze vervangen.
Dit is hoe de ReliefBand® werkt!