Hoe en wanneer te gebruiken

Hoe te gebruiken? Snel en Simpel

Wanneer je denkt dat je bewegingsziek gaat worden zijn hier de 3 stappen van de ReliefBand:
1.Vind het contactpunt op uw pols.
Het contactpunt van de ReliefBand® is op de binnenkant van de pols (links of rechts) ongeveer 2 cm van het buigende gedeelte ongeveer in het midden!

2.Smeer er de contact-gel op. Maak het gedeelte van de pols schoon en droog en smeer er een druppel (ter grote van een erwt )contact-gel op en wrijf dit gelijkmatig uit!

3.Plaats de ReliefBand en activeer hem.
Plaat de ReliefBand en activeer deze , als je geen tinteling voelt in je twee middelste vingers , druk dan om de stand te verhogen net zolang totdat u de tinteling voelt! Als je denkt dat de ReliefBand niet meer actief moet zijn druk dan voor 5 seconden in het midden van de ReliefBand om deze stop te zetten!.
Hoe werkt de reliefband?

Kalmeren van de maag

Normaal , zonder dat je erbij nadenkt, heeft je maagspier een kalm ritme van contractie.Wanneer je bewegingziekte ervaart de contractie van de maag wordt vervelend.de ReliefBand® gebruikt een milde elektrische stimulatie van de middelste armzenuw, die zich in de pols bevind, welke een signaal geeft aan de hersenen dat de maag weer normaal moet functioneren.

Snel & makkelijk

Omdat de reliefband geen medicijn is werkt deze al meteen in de eerste minuten dat u hem om doet en de Reliefband heeft geen bijwerkingen zoals hoofdpijn, duizeligheid of depressiviteit en geeft ook geen beperkingen in wat je moet eten of drinken tijdens het gebruik!

De reliefband heeft 5 settings en dit geeft je de mogelijkheid om je probleem meteen op te lossen op een natuurlijke manier.De originele batterijen werken ongeveer 150 uur en daarna kunt u ze gewoon vervangen.

Zo werkt de reliefband!04A-135-B028-1
DISCLAIMER
The health information contained herein is provided for informational purposes only and is not intended to replace a discussion with a healthcare provider. All decisions regarding patient care must be made with a healthcare provider and consider the unique characteristics of each patient. The information contained in reliefband.com is intended for use only by United States residents. Countries outside of the United States may have regulatory requirements, data measurements, or medical practices that may differ from those in the United States. Therefore, this information may not be appropriate for use outside the United States. Legal Notices/Privacy Policy. Copyright 1996 - 2007 Neurowave Medical. Chicago, Illinois, U.S.A.